Komende maand staan er twee leuke, spannende nieuwe dingen op mijn agenda! Als eerste ben ik komende zaterdag (10 juni) aanwezig op het Maakfestival dat georganiseerd wordt rondom het Forum in Groningen. Ik neem naald en draad mee en ga daar als knuffeldokter hopelijk veel knuffels repareren. Ook neem ik papier en kleurpotloden mee en voor degene die het mooiste monster / dier ontworpen heeft, ga ik deze van stof in het echt maken! Heb jij een knuffel waar een gat in zit? Neem hem zaterdag mee naar het Maakfestival, dan ga ik hem voor je repareren.

Het tweede nieuwtje is dat ik aan het einde van deze maand de sleutel krijg van mijn eigen atelier ruimte. Tot nu toe heb ik alle naailessen en workshops altijd thuis georganiseerd, wat prima ging, maar me ook wel belemmerde om meer naaigroepen en meer activiteiten te organiseren. Sinds het moment dat mijn eigen-atelier-droom definitief werd, draait mijn hoofd overuren: hoe ga ik het inrichten? Wat ga ik aanbieden aan lessen, workshops, activiteiten en producten? Het begint allemaal een beetje een plekje te krijgen en ik zal het de komende tijd hier op mijn website en op mijn Instagram accounts (@echteekemaakt / @knuffeldokter) delen als er wat te melden is. Heb jij nog leuke ideeën of wensen? Ik hoor het graag!

Sowieso zal ik deze zomer een aantal keren een knuffelspreekuur houden: heb je een kapotte knuffel (en kon je niet naar het Maakfestival komen), dan kan je hem bij me langsbrengen en dan ga ik hem voor je maken terwijl jij bijvoorbeeld lekker gaat zwemmen… want mijn nieuwe atelier is bij de Papiermolen (het openluchtzwembad van Groningen). De data en praktische info maak ik binnenkort bekend (hier en op @knuffeldokter).

Zo, en nu ga ik eerst naar de bouwmarkt om een pot roze verf te kopen…