Heb je zin om een paar uur lekker creatief bezig te zijn of wil je juist een bepaald techniekje leren? Je kan kiezen uit een heel aantal -reeds geplande of zelf te boeken- workshops. Hieronder vind je alle mogelijkheden. Je kan via de knop onderaan de pagina contact met me opnemen om je op te geven of nog verdere vragen te stellen.

Geplande workshops:

Er wordt gewerkt aan het workshoprooster voor het eerste kwartaal van 2024. Heb je wensen? Laat het me vooral weten, dan kan ik er rekening mee houden bij het plannen. Binnenkort meer….

Aanbod workshops

Hieronder zie je een lijst met de verschillende workshops die je zelf of met een groepje kunt boeken. Gewoon zomaar, of voor een bepaalde gelegenheid zoals bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, een kinderfeestje of een personeelsuitje. Zit er iets toepasselijks bij? Of zullen we samen kijken of ik een workshop kan maken voor de gelegenheid? Ook dat kan!

Voor alle workshops geldt dat je een paar creatieve uren kunt verwachten vol stofjes, lintjes, knoopjes, kleurtjes en -daar waar van pas komt- de nodige technische kennis. Uiteraard zorg ik voor koffie/thee en wat lekkers. Wil je meer weten over bijvoorbeeld de tijdsduur, het aantal deelnemers, de benodigde ervaring of waarmee je na afloop naar huis gaat… klik dan vooral even op de workshop, dan vind je alle praktische informatie:

Heb je nog een ander idee? Laat het me maar weten, dan kijken we samen of ik daar een workshop van kan maken.

Kinderen

Bijna alle workshops die ik aanbied, zijn ook geschikt voor kinderen of bijvoorbeeld voor een ouder met kinderen. Ook kan je tijdens een kinderfeestje bij mij op het atelier iets feestelijks komen maken (en daarna lekker naar het zwembad bijvoorbeeld (in de zomerperiode), daar is mijn atelier naast namelijk).

Vraag me vooral naar de mogelijkheden!

Opgeven?

Wil je je opgeven voor een workshop of wil je verdere informatie? Door op onderstaande knop te klikken, kan je contact met me opnemen. Hopelijk tot binnenkort!

Op de hoogte blijven of zelf nog een leuk workshop-idee?

Wil je op de hoogte blijven van aanvullingen op deze lijst? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of kom af en toe even terug op deze pagina. Heb je zelf ideeën voor workshops? Laat het me weten! Wie weet zet ik ze dan ook wel op het programma.