Heb je zin om een paar uur lekker creatief bezig te zijn of wil je juist een bepaald techniekje leren? Je kan kiezen uit een heel aantal -reeds geplande of zelf te boeken- workshops. Hieronder vind je alle mogelijkheden. Je kan via de knop onderaan de pagina contact met me opnemen om je op te geven of nog verdere vragen te stellen.

Geplande workshops:

Vrijdagmiddag 24 november: surprise-inloop

Nog een ruime week en dan is het pakjesavond. Wist je dat je ook heel leuk een surprise van stof kunt maken? Vrijdagmiddag 24 november kan je in mijn atelier een surprise van stof komen maken. Je moet zelf het cadeautje meenemen en het eventuele gedicht maken, maar ik help graag mee met brainstormen over en het maken van de surprise. Ik zorg voor een kraampje met allerlei materialen die je voor een redelijke prijs kunt kopen en natuurlijk is er koffie/thee/limonade en wat lekkers (pepernoten!) Zowel kinderen, jeugd als volwassenen zijn welkom. Kom je ook?

De surprise-inloop is vrijdagmiddag van 14.00-18.00 uur

Je betaalt 30,00 euro, exclusief materiaal, dat kan je zelf meenemen of bij mij kopen, inclusief koffie/thee/limonade en wat lekkers.

Aanbod workshops

Hieronder zie je een lijst met de verschillende workshops die je zelf of met een groepje kunt boeken. Gewoon zomaar, of voor een bepaalde gelegenheid zoals bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, een kinderfeestje of een personeelsuitje. Zit er iets toepasselijks bij? Of zullen we samen kijken of ik een workshop kan maken voor de gelegenheid? Ook dat kan!

Voor alle workshops geldt dat je een paar creatieve uren kunt verwachten vol stofjes, lintjes, knoopjes, kleurtjes en -daar waar van pas komt- de nodige technische kennis. Uiteraard zorg ik voor koffie/thee en wat lekkers. Wil je meer weten over bijvoorbeeld de tijdsduur, het aantal deelnemers, de benodigde ervaring of waarmee je na afloop naar huis gaat… klik dan vooral even op de workshop, dan vind je alle praktische informatie:

Heb je nog een ander idee? Laat het me maar weten, dan kijken we samen of ik daar een workshop van kan maken.

Opgeven?

Wil je je opgeven voor een workshop of wil je verdere informatie? Door op onderstaande knop te klikken, kan je contact met me opnemen. Hopelijk tot binnenkort!

Op de hoogte blijven of zelf nog een leuk workshop-idee?

Wil je op de hoogte blijven van aanvullingen op deze lijst? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of kom af en toe even terug op deze pagina. Heb je zelf ideeën voor workshops? Laat het me weten! Wie weet zet ik ze dan ook wel op het programma.