En er werden vlaggetjes genaaid

geplaatst in: Naaien, Workshops | 0

Afgelopen week werden er hier vlaggetjes genaaid! Ik schreef er eerder al over dat ik met de voorbereiding bezig was van de workshop Vlaggetjes naaien. En afgelopen woensdag was het zover.

Workshop Vlaggetjes naaien

Er werden stofjes uitgezocht (altijd leuk om te zien hoe er heel verschillende combinaties ontstaan uit een stapel stof), toen werd er getekend (heel veel driehoekjes) en vervolgens werden die driehoekjes geknipt. Na het kiezen van de volgorde van de vlaggetjes en het spelden konden de naaimachines op tafel en werden de vlaggetjes vastgenaaid aan een stuk biaisband.

Vlaggetjes naaien Vlaggetjes onder de naaimachine

En aan het einde van de avond gingen er vlaggenslingers mee naar huis! Klaar om opgehangen te worden (bij deelneemster H was het zelfs feest de dag erna dus ze kwamen meteen goed van pas).

Workshop Vlaggetjes naaien, resultaat

Al met al een geslaagde avond!

 

 

Wil jij ook vlaggetjes ophangen? Ik heb vlaggetjesslingers te koop in mijn winkeltje, maak ze op bestelling of je kunt ze zelf komen maken tijdens een workshop. Op dit moment staat er nog geen nieuwe workshop Vlaggetjes naaien op de planning, maar bij genoeg belangstelling, plan ik er eentje tussen! Laat maar weten via het contactformulier.