Ik ga slapen, ik ben moe…

geplaatst in: Naaien, Winkeltje | 0

Een tijdje geleden schreef ik over een klein kledingstukje dat ik maakte voor een meisje dat verwacht werd. Inmiddels is het meisje geboren en gingen wij op kraamvisite. Ik maakte voor haar grote broer een paar jaar geleden een leeuwenmuziekdoosje, waar hij dol op is.

Leeuwenmuziekdoosje

En dus wilde ik voor zijn zusje ook een muziekdoosje maken, maar ik twijfelde maar steeds over de vorm! Totdat ik een foto zag (ergens op het internet) van een luiaardmuziekdoosje en toen was ik er uit (mocht ook wel, want nog maar een paar dagen over…). Ik verzamelde mijn stofjes en ging aan de slag:

luiaardmuziekdoosje

Heerlijk om vanaf een idee te beginnen en dan al doende iets te maken! Zo maakte ik ook al eens Poes P.

Zoek jij ook een bijzonder muziekdoosje? Ik vind het leuk om het voor je te maken! Ik hoor je wensen graag via het contactformulier en zal dan contact met je opnemen over de mogelijkheden.

En nu maar hopen dat dit kleine nieuwe meisje heerlijk in slaap kan vallen met deze luiaard (en dat ze later niet heel lui wordt…)