Ik wens je een gelukkig en creatief 2017

geplaatst in: Allerlei, Haken, Naaien | 0

Bijna weer een nieuw jaar, nog een paar uur te gaan…

Die laatste uren mag ik altijd graag plannen maken:

  • Uiteraard: naailessen en workshops geven! Het afgelopen jaar zijn er weer veel leuke projecten genaaid hier aan de tafel; benieuwd wat er in 2017 gemaakt gaat worden. Vanaf ongeveer februari start weer een nieuwe lessenreeks, dus ik ga binnenkort weer beginnen met deze te plannen. Mochten er plekjes vrij komen dan laat ik het hier weten! šŸ™‚ De eerstvolgende workshops zullen “pas” na april zijn, want eind april heb ik:
  • examen! Ik ben al een eind op weg met de voorbereidingen, maar er moeten nog diverse tekeningen, kneepjes en examenstukken gemaakt worden… en natuurlijk is het streven dit allemaal zo stressloos te doen (vandaar dat ik de workshops even laat rusten tot na het examen)
(mijn examenjurk-in-wording)

 

  • Ook altijd leuk: projecten-op-verzoek (de eerste afspraak in het nieuwe jaar staat weer gepland: iets met een galajurk….)
  • Wil jij ook iets door mij laten maken? Neem gerust contact met me op, wie weet ga ik dan wel voor je aan de slag! Ik maakte eerderĀ al muziekdoosjes, knuffeltjes, tafel- en toneelrokken, kussenhoezen, cirkelrokjes en andere kleertjes, feestvlaggetjes, een tipi-tent en tassen.Ā Ik hoor graag van je!
  • En daarnaast blijf ik natuurlijk ook naaien voor mijn dochters.Ā En voor mijzelf: de stapel stofjes met ideeĆ«n daarbij is nog lang niet op…
  • Gehaakt zal er ook weer worden! EĆ©n project ligt klaar met plan en al: een deken die ik samen met mijn moeder maak. Zij breit en ik haak. Het is de stekendeken van Koffie en Wol. Ik geloof dat ik een beetje achterloop… maar we hebben besloten geen haast te hebben met dit project, das fijn!
  • Tot slot: ben ik ook weer van plan om over bovenstaande plannen te blijven bloggen. En ik denk dat het eerste berichtje in 2017 zal gaan over een stoer, zwart, nep-leren skaterrokje waar ik zo meteen weer mee verder ga….

Voor nuĀ wens ik je (alvast) een gelukkig en creatief 2017 toe!