Muziekdoosje zonder muziekdoosje

geplaatst in: Naaien, Winkeltje | 0

Een tijdje geleden maakte ik een muziekdoosje in de vorm van een poezenhoofd. En wel het poezenhoofd van poes P. De buren van de baasjes van poes P bestelden het muziekdoosje bij mij, omdat er een buurkindje verwacht werd. Ik kreeg een foto en probeerde het muziekdoosje zoveel mogelijk te laten lijken. Dat is gelukt gezien de eerste reactie bij het uitpakken was: “Hé, dat lijkt wel poes P!” Missie geslaagd.

Maar nog niet het eind van dit bericht, want er kwam een vervolgverzoek.

Het buurkindje werd een meisje en dit meisje is zó dol op haar poezenmuziekdoosje dat ze er het liefst flink mee wil knuffelen. Maar tja, dan is zo’n muziekdoosje dat erin zit best onhandig… Het verzoek is dus: of ik nog een poes P wil maken, maar dan zonder muziekdoosje erin. Om te kunnen knuffelen. Dat kan natuurlijk!

Ik ben nu bezig de spullen bij elkaar te zoeken (het patroontje dat ik indertijd gemaakt had, had ik nog liggen: altijd fijn!) en dan laat ik binnenkort poes P nummer 2 wel voorbij komen hier.