Nieuwe website!

geplaatst in: Website | 0

Bijna 5 jaar geleden startte ik met Echt Eeke. Manlief maakte er een website bij en ondanks dat ik hem nog steeds mooi vind, loop ik tegen praktische bezwaren aan. Het is een vrij statische website: het is niet heel handig om teksten te veranderen, foto’s toe te voegen, nieuwtjes te kunnen delen… Tijd dus voor een nieuwe site! We gingen weer aan de slag: manlief neemt (gelukkig) weer de technische kant voor zijn rekening en ik zorg voor de vulling.

Hoewel ik er in eerste instantie een beetje tegenaan zag, begin ik er lol aan te krijgen! Over heel veel dingen moet ik toch weer even goed nadenken en dat werkt inspirerend.

Ook merk ik nu al dat het bijhouden veel makkelijker zal gaan en leuker zal worden, wat hopelijk gaat resulteren in een leukere, interessantere website voor jou als lezer.

Waar ik ook erg blij mee ben is de nieuwe nieuwsbrief-functie. Op de oude manier kwam daar nog veel ‘handwerk’ bij kijken. En hoewel ik erg graag aan het handwerken ben, was het versturen van nieuwsbrieven best een kriem. Ik deed het dan ook minder vaak dan ik eigenlijk had willen doen. Als het goed is (de eerste moet nog verstuurd worden) gaat dat nu veel makkelijker.

Je merkt al wel: ik ben (nu al) helemaal blij met deze nieuwe website terwijl ik eigenlijk op dit moment nog druk bezig ben met hem te vullen en helemaal ‘Echt Eeke’ te maken. Daar ga ik nog even hard mee door en hopelijk gaat ie dan snel online en kan je dit bericht ook daadwerkelijk lezen.

Voor het archief (en omdat ik nou eenmaal best sentimenteel ben zo nu en dan) hier nog even een foto van de oude site:

Oude website