Poes P nummer 2

geplaatst in: Naaien, Winkeltje | 0

Eerder schreef ik al een berichtje over Poes P.

In het kort: Poes P nummer 1 was een muziekdoosje wat ik een tijdje geleden op verzoek maakte als kraamcadeautje. Eenmaal geboren en wat groter gegroeid, raakte het jongedametje verknocht aan Poes P en het verzoek van haar ouders was dan ook of ik nog eentje wilde maken, maar dan zonder muziekdoosje erin. Ik ging aan de slag en maakte Poes P nummer 2.

Poes P nummer 1  Poes P nummer 2

Volgens mij lijkt ie best wel heel veel op nummer 1!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier en daar maakte ik wat onderdelen wat steviger of anders vast in verband met de knuffels die deze gaat krijgen, hij heeft een iets bollere toet en hier hoefde geen muziekje in, maar verder had ik vooral een heel erg flash back-gevoel!

De ultieme test was natuurlijk of de jongedame, voor wie hij bestemd is, hem zou goedkeuren…. en dat heeft ze gelukkig gedaan! Met wel 100.000 kusjes zo lieten haar ouders me weten. Geslaagd dus!