Puntjes op de i

geplaatst in: Website | 0

En dan komt uiteindelijk altijd dat moment dat je puntjes op de i moet gaan zetten. Op dat moment zit ik nu met het maken van deze site. Alles nog eens nalezen, nog een keer een proefbestelling doen in het winkeltje, wat kan ik nog wijzigen aan de diverse standaard-teksten die in het programma zitten?

Ik denk dat ik hierbij maar besluit dat hij “online” kan. Er zullen vast nog wel wat puntjes te zetten zijn die ik nu over het hoofd zie, maar het is niet zo dat dat straks niet meer kan… Zie je nog iets wat beter kan? Laat maar weten dus.

Volgend project op website-gebied is: het nieuwsbrief-gedeelte opstarten. Ik heb me er al een beetje in verdiept en de nieuwsbrieven opstellen gaat zeker lukken, wordt zelfs leuk! Ik moet alleen nog de hobbel nemen van het overzetten van de inschrijvingen van de oude naar de nieuwe site, maar als ik daar eens goed voor ga zitten…..

Heb je je ooit ingeschreven en ontvang je binnenkort een nieuwsbrief? Dan is het me dus gelukt! En anders kan je je hier alsnog inschrijven.

Oké, nu dan de puntjes gezet zijn en de site online is (met veel dank aan manlief!), is het weer tijd om achter m’n naaimachine te kruipen en ‘te gaan maken’. Wat? Onder andere: poes P. En mijn oefenjurk 2.1 (later meer hierover) en wat spulletjes als aanvulling voor in m’n winkeltje en….. enzovoort (altijd genoeg op mijn lijstje staan!)