Welke knoop wordt het?

geplaatst in: Naaien | 0

Oeps… we zitten al halverwege de derde maand van het jaar en ik wens jullie nog steeds ‘een gelukkig nieuwjaar’ als meest recente bericht op mijn site…

Hoog tijd om weer eens wat van me te laten horen. Ook al lijkt het wat stil, ik ben juist druk bezig. Druk met het voorbereiden van een examen. Dit voorjaar (over 39 dagen om precies te zijn ;-)) ga ik namelijk het examen ‘Coupeuse deel 1’ doen. En dus ben ik bezig met kledingstukken naaien, kneepjes maken, patroontekenen, oefenen, opmeten enzovoort enzovoort. Uiteraard ben ik daar al langer mee bezig, maar je zult altijd zien dat je op het laatst nog even dit en nog even dat moet doen om alles echt helemaal goed af te hebben en er helemaal klaar voor te zijn. Nog even doorzetten dus om de laatste puntjes op de i te kunnen zetten!

Vandaag ben ik bezig een broek te maken en wat is er heerlijker om -als afleiding- even in de knopendoos te zoeken naar een geschikte knoop? Ik ben er nog niet uit welke het wordt. Gelukkig ben ik ook nog niet aan de knoop toe, ik mag er nog even over denken.

Binnenkort zal ik het resultaat laten zien!