Een nieuwe fase

geplaatst in: Naaien, Plannen, Website | 0

Tjonge, dat is lang geleden dat ik voor het laatst een bericht plaatste! Ik maakte ondertussen best veel wat ik had kunnen laten zien, maar mijn aandacht was ergens anders. Het afgelopen jaar was ik namelijk druk met het laatste stukje van mijn opleiding tot coupeuse. Het was niet voor niks: het examen is gehaald, ik bén coupeuse.

Mijn dochter vroeg me vlak na het halen van het examen wel een paar keer per dag: “En wat ga je nu doen…. met de rest van je leven?” Een goede vraag. Ik kon haar nog geen precies antwoord geven. Eén ding is zeker: het zal te maken hebben met stoffen, lintjes, knopen, ritsen, patronen en de naaimachine. In mijn hoofd dwarrelen op dit moment allerlei ideeën, wensen, hier en daar wat onzekerheden en leuke plannen rond. Dus: ik ga de komende tijd op onderzoek uit!

En ondertussen blijf ik naailes geven, ga ik weer workshops bedenken en organiseren en bovenal: ga ik heerlijk veel achter die naaimachine zitten om van alles en nog wat te maken. Heerlijk! De weg naar m’n website/blog heb ik hierbij ook weer gevonden en dat bevalt me wel: het volgende bericht zal minder lang op zich laten wachten…

Sowieso laat ik veel van wat ik aan het maken ben ook zien via mijn instagram: EchtEeke.

Om af te sluiten, laat ik nog even het eerste project zien wat ik maakte ná het examen:

een softshell-jack voor manlief. Ik maak niet vaak wat voor hem, maar nu was het echt weer tijd en hij had ook nog eens een leuke wens: een softshell-jack. Leuk om te maken! En dankbaar: hij heeft hem vaak en met plezier aan.

Net als ik trouwens erg blij ben met mijn blauwe examenjack 🙂 Bevalt erg goed! Het groene colbert-op-maat moet nog even wachten tot de herfst/winter voordat ik dat ga testen…