Vol ideeën de zomer in

geplaatst in: Naaien, Plannen, Workshops | 0

In mijn vorige bericht liet ik het softshell-jack zien wat ik maakte voor manlief. Het was zo’n leuk project dat ik voor mijzelf ook een sofshell-jas maakte! Hij bevalt heel goed en is zeker niet mijn laatste exemplaar denk ik…

De afgelopen tijd heb ik niet stil gezeten, ik maakte het ene project na het andere; heerlijk! Ik zal niet alles hier laten zien, maar wil je toch nog iets meer zien van wat ik maak? Ik plaats eigenlijk altijd wel een berichtje op mijn instagram: echteeke.

Wat ik nog wel even wil laten zien is het resultaat van een middagje aan de knutsel met een stel jonge meiden: we maakten scrunchies (of wokkels of frutsels). Zo leuk om te doen en de meiden zijn helemaal trots dat ze hun eigen scrunchies hebben gemaakt! Superleuk om bijvoorbeeld te doen tijdens een kinderfeestje! Neem gerust contact met me op als je meer informatie wilt.

 

 

 

 

 

En nu is het lekker zomer, tijd van vakantie en nieuwe plannen maken voor het volgend seizoen. De naailesgroepjes die ik altijd al had zitten alweer vol voor het nieuwe seizoen, maar ik denk erover om een nieuwe groep te starten en misschien wel overdag. Zou daar belangstelling voor zijn? Ik hoor het graag! Ook ga ik weer diverse workshops organiseren. Zodra ik meer weet over de projecten en de data dan zet ik het uiteraard op de site.

Ps. Ook ga ik natuurlijk genieten van de zomer, het kan dus zijn dat ik niet altijd meteen reageer…. maar dan hoor je later zeker van me!