Ben je op zoek naar een cadeau (voor jezelf) -in je hoofd weet je precies wat je zoekt- maar je kan het in de winkel niet vinden omdat het te uniek of persoonlijk is? Of heb je een bijzondere, wellicht dierbare stof liggen waarvan je iets gemaakt wilt hebben? Of oude, dierbare kleren die je niet zomaar weg wilt doen?

Ik vind het heerlijk om creatief mee te denken en om met mijn naaimachine iets van stof te maken dat raakt. Dat doe ik met veel aandacht, zorg en precisie. En met oog voor detail.

Lijkt het je wat dat ik met je meedenk en iets voor jou maak? Zo werkt het:

  1. Jij stuurt mij een bericht met jouw wens: wat wil je dat ik maak, voor wie is het, heb je zelf stof, dat soort informatie.
  2. Ik laat jou vervolgens weten wat mijn ideeën en mogelijkheden hierbij zijn. Eerst een ‘grove schets’ en als deze je bevalt, gaan we meer details invullen:
  3. We bespreken met welke kleuren, materialen en afmetingen ik rekening moet houden. Dat soort zaken. Ook vind ik het belangrijk om te weten welk gevoel je erbij hebt, helemaal als ik aan de slag ga met stoffen die jou dierbaar zijn.
  4. Ik laat je weten wat de kosten zullen zijn en hoeveel tijd ik nodig denk te hebben en we maken afspraken over de aflevering/verzending en de betalingsmethode en -termijn.
  5. Al deze informatie, afspraken wensen en verwachtingen zet ik op een rijtje en als je akkoord bent, ga ik voor je aan het maken.

Om een idee te krijgen wat ik voor je kan maken, kan je een kijkje nemen bij de voorbeelden of op mijn Instagram-account @echteeke. Maar als je nog iets heel anders bedacht hebt, dan hoor ik dat uiteraard graag. Ik denk graag mee!