Als je me vraagt iets voor je te maken:

… dan ben je op zoek naar iets unieks, iets wat je niet in de winkel kunt vinden of je wilt iets laten maken van een dierbare stof. Je hebt in elk geval een bepaald idee in je hoofd.

Voordat je me officieel de opdracht geeft om aan de slag te gaan, hebben we eerst contact over wat dat idee precies inhoudt. We bespreken wat je gemaakt wilt hebben, van welke materialen, welke kleuren en afmetingen etc. Ik vind het ook belangrijk om te weten welk gevoel je erbij hebt, helemaal als ik aan de slag ga met stoffen die voor jou dierbaar zijn. In principe verloopt dit contact via mail, maar kan ook via whatsapp of telefonisch.

Als duidelijk is wat ik voor je kan maken, laat ik je weten wat de kosten ervan zijn en hoeveel tijd ik nodig denk te hebben. Ook bespreken we de aflevering/verzending en de betalingsmethode en -termijn. Als we ook over al deze praktische onderwerpen afspraken hebben gemaakt, ontvang je een mail waarin alles nog eens op een rijtje staat. Door positief te antwoorden op deze mail, geef je me officieel de opdracht om voor je aan de slag te gaan.

Als je een workshop wilt volgen of op naailes wil:

… dan heb je zin om lekker creatief bezig te zijn en/of wil je iets leren over naaien/patronen/materialen/je naaimachine etc.

Workshop volgen

Wil je een workshop volgen dan kan je dit aangeven via het contactformulier. Op mijn website kan je informatie vinden over de verschillende workshops die ik aanbied. Ook wat de verschillende ‘vereisten’ zijn om deel te kunnen nemen. Wijk je hiervan af, maar wil je toch deelnemen? Neem dan even contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Als je me een berichtje hebt gestuurd om je op te geven dan prikken we samen een datum (als het geen reeds geplande workshop is) en krijg je van mij via de mail alle praktische informatie over de locatie, de eventueel benodigde materialen, de betaling etc. Door positief te antwoorden op deze mail, geef je je officieel op voor de workshop.

Naaimachine: voor alle workshops (behalve de workshop ‘Leer je naaimachine kennen’) geldt dat je in principe je eigen naaimachine meeneemt én dat je deze zelf in kunt rijgen en weet dat hij werkt. Als dit niet zo is, stuur ik je uiteraard niet weg (en ga zeker proberen om hem toch aan de praat te krijgen), maar er gaat wel tijd verloren…

Betalen: bij het afspreken van de workshop kan je aangeven hoe je de betaling wilt doen. Er zijn drie mogelijkheden: 1) vooraf overmaken 2) contant bij het begin van de workshop 3) via een betaalverzoek voorafgaand of aan het begin van de workshop.

Afzeggen: wil je een workshop toch afzeggen? Wellicht kunnen we een nieuwe datum plannen (niet bij door mij reeds geplande workshops). Dit kan uiteraard kosteloos. Wil je een workshop helemaal afzeggen? Tot een week voor de workshopdatum kan dit kosteloos. Is de workshopdatum binnen een week? Dan reken ik de helft van het bedrag voor gemaakte uren en kosten van mijn kant.

Naailes volgen

Wil je op naailes? Je kunt me een berichtje sturen via het contactformulier. Ik neem contact met je op en laat weten of ik een plekje vrij heb. Als dit (nog) niet zo is dan kan ik, als je dit wilt, je gegevens bewaren en contact met je opnemen als er wel een plekje vrijkomt.

De naailessen gaan per reeks van 10 lessen. De lessen zijn om de week volgens een vast rooster. Voorafgaand aan de reeks maak ik dit rooster met de les data en geef deze door aan de cursisten. De cursisten van de huidige reeks hebben steeds voorrang om deel te nemen aan de volgende reeks. Als iemand besluit de komende reeks niet mee te doen, ontstaat een nieuw plekje.

Voorafgaand aan de eerste les van een nieuwe cursist stuur ik per mail praktische informatie over locatie, benodigdheden etc.

Betalen: bij de eerste les van een reeks krijg je een factuur voor de totale reeks. Deze moet voor de tweede les overgemaakt worden.

Afzeggen: als je een keer niet kunt komen dan vervalt in principe je les. Echter: mocht ik bij een ander groepje zo’n vervallen les hebben, en jij kan op dat moment wel, dan kan je de les alsnog dan inhalen. Om dit zoveel mogelijk in alle groepjes te laten slagen, is het wel handig als ik op tijd weet als je een keer niet kunt komen.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. De website en de gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van Echt Eeke en mogen niet gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder toestemming van Echt Eeke.

Gegevens

Echt Eeke
PC Hooftlaan 40
9721 JM Groningen
06 – 2300 8302

IBAN: NL 57 SNSB 0948 5507 83
KvK-nr. 52783936 / BTW-id NL001595482B33

(d.d. 12 oktober 2020)