Denk je ook wel eens: “Ik heb die naaimachine hier wel thuis staan, maar eigenlijk weet ik niet hoe ik ermee aan de slag moet?” Of heb je al wel vaker genaaid en vind je het gewoon gezellig om in een groepje aan de slag te gaan met een leuk naaiproject? Dan zijn mijn workshops en naailessen echt wat voor jou.

Ik vind het heerlijk om mensen (zowel volwassenen, kinderen en tieners) enthousiast te maken voor het naaien: dat je van wat (platte) stofjes iets kunt maken, precies naar jouw zin. En niet alleen dat dat kan, maar ook hoe je dat aan kunt pakken, wat handige technieken zijn en wat je daarvoor nodig hebt aan materialen. Afhankelijk van de cursist en het type les/workshop probeer ik altijd in te schatten waar behoefte aan is: de enthousiaste naaister Eeke, de wat technischere coupeuse Eeke of een mix daartussen.

Workshops

Heb je zin om een paar uur lekker creatief bezig te zijn of wil je juist een bepaald techniekje leren? Je kan kiezen uit een heel aantal workshops. Je kan jezelf opgeven of met een groepje (voor een bepaalde gelegenheid) komen. Lees hier alle informatie over mijn aanbod, de verschillende mogelijkheden en de prijzen.

Naailessen

Hoe zit een naaipatroon in elkaar? Hoe pak je een naaiproject aan? Wat heb je allemaal nodig? En hoe werkt die naaimachine eigenlijk? Of vind je het juist fijn als er iemand meekijkt bij de lastige gedeelten van je naaiprojecten? Dan zijn mijn naailessen heel geschikt! Je kunt kiezen uit drie vormen van lessen, dus er zit vast een geschikte les voor jou bij. Lees hier alles over de verschillende mogelijkheden, de data en prijzen.

Kindernaailes en projecten op scholen

Ben je op zoek naar kindernaailes of naar iemand die kan helpen bij naaiprojecten op school? Ik geniet er enorm van om kinderen en tieners te enthousiasmeren over het maken met stof.

Atelier

De naailessen en workshops geef ik in mijn atelier aan de Papiermolenlaan 3-30 in Groningen.