Kattenkop

Deze kattenkop is gemaakt van blauwe – en streepjesjeans. Wil je juist een kattenkop aan de muur die op je eigen kat of poes lijkt? Ik vind het een uitdaging om die na te maken! Geef je wensen aan me door, dan bespreken we de mogelijkheden.

Vanaf de muur tot aan de neus is deze kattenkop ongeveer 16 cm.

De prijs van de kattenkop op de foto is € 39,95 (excl. verzendkosten). De prijs van een kattenkop-op-verzoek kan hiervan afwijken, o.a. afhankelijk van de stofkeuze. Vraag me gerust naar de mogelijkheden!

Bloemetjes berenkop

Deze berenkop is gemaakt van bloemetjes corduroy-stof en heeft een geruite snuit. Vanaf de muur tot die snuit is hij ongeveer 29 cm en de doorsnede van de kop is ongeveer 21 cm.

Prijs: € 49,95 (excl. verzendkosten)

Als je liever een berenkop van andere stof of in een andere kleur wilt, dan kan dat ook. Geef je wensen aan me door, dan maak ik een berenkop speciaal voor jou. Afhankelijk van de stofkeuze kan de prijs afwijken. Vraag me vooral naar de mogelijkheden:

Kippenkop

Deze kippenkop is gemaakt van jeans. De ogen zijn, toepasselijk, gemaakt met jeansknopen. Vanaf de muur tot het puntje van de snavel is de kippenkop 18 cm.

De kippenkop die je op de foto ziet, is niet (meer) te koop, maar ik kan er natuurlijk wel eentje voor je maken. Van welke stof en in welke kleur(en) zou jij de kippenkop willen? Geef je wensen aan me door, dan maak ik een kippenkop speciaal voor jou. Vraag me vooral naar de mogelijkheden:

Vrolijke olifantenkop

Deze olifantenkop is een opvallende verschijning aan de muur. Hij is groot en vrolijk! Van oor tot oor is hij zo’n halve meter breed en vanaf de muur tot het puntje van de slurf ongeveer 33 cm.

Prijs: € 49,95 (excl. verzendkosten)

Als je de olifantenkop liever van andere stof of in een andere kleur wilt, dan kan dat ook. Geef je wensen aan me door, dan maak ik de kop speciaal voor jou. Afhankelijk van de stofkeuze kan de prijs afwijken. Vraag me vooral naar de mogelijkheden:

Varkenshoofd

Dit varkenshoofd is gemaakt van een zalmroze jeans en oranje bloemetjesstof. Vanaf de muur tot aan z’n snuit is hij 27 cm. Hij komt graag bij jou aan de muur te hangen!

Prijs: € 49,95 (excl. verzendkosten)

Als je liever een varkenshoofd van andere stof of in een andere kleur wilt, dan kan dat ook. Geef je wensen aan me door, dan maak ik hem speciaal voor jou. Afhankelijk van de stofkeuze kan de prijs afwijken. Vraag me vooral naar de mogelijkheden: