Nog 11 dagen en dan zit 2023 erop… Voor mij een jaar met een grote verandering: ik kreeg mijn eigen atelierruimte. Wat geniet ik daarvan! Er is nog geen moment geweest dat ik er met tegenzin naartoe ging. De ruimte past zo goed bij me (het is Echt Eeke) en het is zo heerlijk om al mijn naaispullen en -materialen om me heen te hebben. Het maakt het werken aan projecten heel fijn en ook de naailessen en -workshops voelen heel goed en creatiever in het atelier dan voorheen in onze woonkamer.

Door deze verandering was ik dit jaar ook in de mogelijkheid om meer lessen en workshops aan te bieden. Naast de naailessen in vaste groepen, bied ik nu ook inloop naailessen en ik merk dat mensen die beginnen te vinden. Zo leuk! Je koopt een strippenkaart voor 4 of 8 lessen en kan zelf bepalen wanneer die lessen jou het beste uitkomen. Lijkt dat jou ook wat?

Een verandering die er vanaf januari aan komt, is dat ik ook kindernaailessen ga geven in mijn atelier. Daar heb ik ook zoveel zin in! Ik heb nu al een aantal jaren kindernaailessen gegeven (bij StofLab), maar ga dit vanaf januari dus in mijn eigen atelier doen. In kleine groepjes (maximaal drie kinderen zodat iedereen veel aandacht kan krijgen) gaan we creatief aan de slag met stofjes en leuke projecten. Daarnaast probeer ik ook altijd uit te leggen waarom we bepaalde dingen doen; een beetje kennis en techniek meegeven, maar wel op een leuke manier natuurlijk 🙂 Ken of ben je iemand (minimaal 9 jaar oud) die hier wel zin in heeft? Welkom!

Deze laatste dagen van het jaar gebruik ik om mijn plannen voor het komend jaar op een rijtje te zetten en in gang te zetten: de verschillende lessen plannen en voorbereiden, alvast nadenken over een leuke opdracht die er aan zit te komen, brainstormen over diverse samenwerkingen en naaiprojecten…. Ik heb er zin in! Wil je op de hoogte blijven? Je kunt je abonneren op mijn nieuwsbrief (volgende week stuur ik weer een nieuwe rond) en je kunt me volgen op mijn Instagram account @echteekemaakt.