Vorige week kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe, eigen atelier! Aangezien ik dit al twee maanden wist, was ik in die tijd al aan het verzamelen geweest van meubels, materialen en ideeën en ik kon de ruimte dus vrij snel beginnen in te richten. Klaar is het nog niet, maar het begint erop te lijken en de eerste test-naailes is een feit. Afgelopen maandagavond gaf ik er mijn eerste les en het atelier is goedgekeurd 🙂

De komende tijd ga ik de puntjes op de i zetten en de lessen die nog op de planning staan voor de zomervakantie zullen ook alvast daar zijn.

Heb jij zin om ook een keer een workshop te volgen? Of op naailes te komen? Je bent van harte welkom, ik heb verschillende mogelijkheden. Kijk hier voor alle informatie.

Ps. En als je een knuffel hebt met een gat of een loshangend oor, of er scheelt wat anders, dan ben je er ook welkom bij de knuffeldokter.