Afgelopen zaterdag, op het Maakfestival, verzamelde ik heel veel knuffel-ontwerpen tijdens mijn knuffel-ontwerp-wedstrijd. De winnaar krijgt de ontworpen knuffel in het echt: het winnende ontwerp ga ik namelijk echt van stof namaken. Wat werd er enthousiast en serieus getekend bij mijn kraampje! En nu staan er heel veel lieve, grappige, vrolijke ontwerpen in mijn tekenblokken. Ik heb, na lang wikken en wegen, een keuze gemaakt… en twee in plaats van één winnaar gekozen, want ik kon niet kiezen 😉

De eerste winnaar is Sofie, zij tekende deze schattige olifant:

De tweede winnaar is Charlie, zij tekende een heel feestelijke draak:

En nu ga ik stofjes bij elkaar zoeken en aan de slag om deze twee ontwerpen in het echt te naaien. Als ze klaar zijn, zal ik ze plaatsen op mijn Instagram accounts @echteekemaakt en @knuffeldokter en natuurlijk ook hier op de site.

Op @knuffeldokter kan je nu ook al een filmpje zien met alle ontwerpen op een rijtje.