Afgelopen zaterdag stond ik met een kraampje op het Maakfestival bij het Forum in Groningen. Het was een heerlijke en gezellige dag! Het weer was prachtig en er kwamen veel mensen bij mijn kraampje kijken en meedoen aan de twee wedstrijden die ik had georganiseerd. Ik had een pot vol knopen mee en ja, de vraag was natuurlijk: hoeveel zitten er in? Ik hoorde allemaal theorieën voorbij komen, maar precies geraden is het niet… Natuurlijk is er wel een winnaar, met 631 knopen zat zij het dichtst bij het werkelijk aantal knopen van 673. Ze wint een workshop ‘Vlaggetjes naaien’.

Voor de tweede wedstrijd werd er druk getekend en gekleurd! Mijn knuffel-ontwerpblokken staan vol mooie tekeningen van dieren en monsters. Ik ben nog aan het bedenken welk ontwerp ik in het echt ga maken, want dat is de prijs voor de winnende ontwerper. Later deze week zal ik de winnaar van deze wedstrijd bekend maken….